Vores Produkter

Vores Juleunivers...

Udover Julemandens Flaskepost – 24 nissebreve til børn har vi udvidet vores juleunivers med vores helt egne produkter inspireret og tegnet ud fra historien om Julius Julemand, Rudolf, Palle Post og hjælpenisserne Karla og Kalle. Alle Juleprodukter er egenproduktion – fra tegning til færdigt produkt. Derfor kan du også kun købe produkterne hos Julemandens Værksted.

3D model af Julemandens Hus

– klippes ud og bygges. Lavet på papir så børnene har mulighed for og farvelægge huset med farveblyanter. (Vejledning medfølger) 

3D model af Rudolfs stald og kane

– Klippes ud og bygges. Lavet på papir så børnene har mulighed for og farvelægge med farveblyanter.(Vejledning medfølger)

Julemandens Hus i 3D model fra Julemandens Værksted
Julius Julemand’s laksegl

I 2020 har vi lavet Julius’s laksegl som klistermærke påtrykt med teksten ’Julius J´ og tallene fra 1-24. Idéen med mærkerne er, at de kan bruges til vores kalenderbreve.

Julenisser og kravlenisser

I 2020 er Julius, Rudolf, Palle Post, og hjælpenisserne Karla og Kalle fra Julemandens Flaskepost blevet til julepynt i form af traditionelle kravlenisser – men som kan bruges på mange forskellige måder som pynt.

Personlig fødselsdagshilsen

En personlig fødselsdagshilsen til barnet fra julemanden. Samme koncenpt som Julemandens Flaskepost, hvor barnets personlige oplysninger er med i brevet.

”Tak for dine sutter Diplom”

I 2019 efter forespørgsler fra vores kunder lavede vi et personligt diplom til barnet, som skal sige farvel til de højtelskede sutter  – også med et personligt brev  fra Julemanden.

Personlig fødselsdagshilsen fra julemanden - Julemandens Flaskepost
Tak ford dine sutter diplom med personligt brev fra julemanden